Veckans energier – stjärnfamilj

Hej!

Du är en del utav ett team, ett team av själsfränder. Du vet de där personerna som man klickar lite extra med. Man kan uppleva att man känner dom fast det är första gången man möts. Man kan vara oerhört dragen till någon och man vet inte varför. Man kan även känna igen vissa saker hos en person när man möter den, t ex. örsnibbar, skrattet, gesterna, gångstilen, doften, energin – man kan bli så glad över att träffa någon man tidigare har känt på ett själsplan m.m

När man är med sin själsfamilj (en person eller flera) så känner man sig trygg, avslappnad och bekväm redan tidigt i relationen. Ni har en genuin känsla för varandra, bryr er om varandra och har en förståelse för varandra. Och i den andliga världen så pratar man mycket om att man har levt tillsammans i olika konstellationer och att man har gjort det i många liv. Det sägs även att den här själsgruppen kommer ursprungligen ifrån en större enhetlig själ, en själ som har blivit splittrad av olika orsaker och är nu uppdelad i många olika personer.

Vi kan även känna av medlemmar i vår själsfamilj. Vi kan känna av deras oro, smärta sorg, glädje, kärlek etc. Vi är ju alla connectade med varandra men jag ser det som lite tjockare/starkare energiband själsmedlemmar emellan.

Ta en funderare, vilken/vilka är det första som du tänker på i din närhet när du känner in din själsfamilj? Det kan vara familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, hon på apoteket t.ex.

Veckans energier står för att någon i din själsfamilj behöver lite extra support. Det kan vara du eller någon annan. Är det dig det gäller så be om hjälp, ibland måste vi det! (säger jag som är superdålig på det 😉 ) Ibland så får man också svar på vissa känslor när man träffar en ifrån ett tidigare liv, såå spännande och befriande!

Är du extra dragen till någon? Ta kontakt med den, kanske hittar ni en gemensam framtid för er relation, oavsett om det är som vänner eller kärlekspartners. Ibland kanske man inte vill störa eller tycker att det känns dumt att ta kontakt, för man känner inte varandra. Försök att strunta i det, ta kontakt, du kan inte få mer än ett nej och då vet du.

Den här veckan kan även innehålla splittring av det som inte är hållbart och det som är hållbart och energifyllt kommer att förstärkas.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar