Veckans energier- inriktning/justering

Hej!

Veckans energier påminner oss om att hitta tillbaka till vår inriktning. Till det vi vill nå, vårt mål. Det är rätt stökiga tider just nu och det är lätt att komma ur fas.

Många av oss är trötta, överarbetade. Många har värk, oro eller känner av massor av känslor som hoppar upp och ner inombords.

Vi kanske upplever att det vi vill ha manifesterat NU inte händer och tålamodet tryter. Vi får tvivel och blir frustrerade. Kom ihåg att energin går till det som vi lägger uppmärksamhet på, oavsett om det är negativt eller positivt. Och att det vi fokuserar på växer.

När vi fokuserar på det negativa så underminerar vi oss själva. Vi göder vår kropp, våra celler och vårt undermedvetna med en energi som inte gör mycket nytta för oss. Vi blir då ännumera trötta, irriterade, frustrerade,rädda, oroliga etc.

Hur ska vi kunna skifta fokus? Hitta dom små glädjeämnena i vardagen, var tacksam för dom. Kan låta klichéaktigt men det funkar. Stå upp för vad du känner. Agera med integritet, dvs du får vara den du är. Görs beslut med rädsla eller kärlek?

Allt vibrerar i olika frekvenser, vad önskar du dig? Rädsla och oro hindrar oss att vara i flödet. Arbeta på det som du tycker begränsar dig. Rikta in dig på hur du vill må, känna, leva, m.m.

Ha en fin höstvecka!🍁

Kram Madde♥️

Lämna ett svar