Veckans energier – modet att välja livet

Godkväll!

När det här kortet dyker upp, den perfekta stormen, så flaggar den för att man är på väg in i en lite turbulent tid men en spännande och kanske t o m livsavgörande tid.

Det behöver inte bli en lång turbulent tid, det kan räcka med ett beslut som är jobbigt som måste tas. Dags att göra slag i den saken nu.

Släpp på tankar, övertygelser och attityder som gör att du inte följer ditt hjärtas röst och önskan. Vill du leva livet eller vara en betraktare? Ta klivet in i det läskiga som du har funderat på, det utmanande, det tunga/tuffa. Du kommer att upptäcka att det inte var så farligt att genomföra det du har tänkt på ett tag. Du kommer att upptäcka att du är modig och vågar. Du kommer att upptäcka att livet är till för att njutas av och inte för att t.ex stänga ner sitt hjärta, inte våga bjuda ut han/hon, eller ta kontakt, eller påbörja en ny hobby m.m. Det kanske t o m leder till ett nytt jobb eller boende denna vecka?! Jag får hejda mig lite, mina kartonger är inte ens färdigupp-packade – annars är jag rätt flitig på att flytta. Bort en sisådär 2-3 år på samma ställe …men nån gång kommer jag att hitta mitt lilla torp med massor av pioner – där vi kan yoga bland blommorna!

Lev livet medans vi lever, vi lever ju bara en gång (i taget i alla fall enl. mig 😉 )

Ha en perfekt stormig vecka där det gamla rensas bort och det nya kan komma in – spännande!

Kram Madde <3

Lämna ett svar