Fullmånehealingen

Hej!

Det är tunga och sega energier efter fullmånen. Känslor kan triggas igång och rensas ut. Men efter regn kommer solsken! Läkning påbörjas i själ och hjärta och kärleken växer sig starkare där den redan är befäst. Självklart kan kärleken dyka upp för den som är singel också, det är stor chans att du möter den rätta nu. Eller har precis mött.

igårkväll så skickade jag till er som anmälde er till healingen och rensade hjärnan på tankar, rensade även ryggraden, hjärtchakrat och solarplexus på ev blockeringar och skickade in ny energi med hjälp av mina medhjälpare. Ibland kan man få lite träningsvärk efteråt så har du känt nåt sånt så kan det vara av healingen.

Fortsätt att fokusera på det du har som mål och det du vill förändra. Denna fullmåne handlar mycket om vad jaget vill.

Ha en fortsatt fin måndagskväll!

Kram Madde <3

Lämna ett svar