Veckans energier – familjen.

Hej på er!

Veckans energier handlar om familjen. För många är familjen allt; kärlek, stöd, trygghet, samhörighet m.m. En del har inte haft samma tur och då har familjen, av naturliga orsaker, inte varit så viktig eller stor del av livet.

En familjemedlem behöver inte heller vara utav blodsband, en vän kan vara den familjemedlemmen man inte fick.

Oavsett om det är av blodsband eller ej så är energierna för veckan att ta hand om sin familj. Red ut det som behöver redas ut, berätta hur stolt du är över den som står dig nära, berätta hur mycket du älskar den personen, hitta på något skoj med den personen etc. Ögonblick går förlorade ibland och vi kanske missar att säga eller göra saker och ting för vardagen tar över. Eller kanske någon har en stolthet/osäkerhet som hindrar och man vill/vågar inte blotta sig.

Ibland kan man ha svårt att be om hjälp, det kan med fördel börjas att öva på nu under veckan 😉 Du har mer support runtomkring dig än vad du tror., både ifrån levande, änglar och familjen som har gått över till den andra sidan.

Vi är inte mer än människor så jag dömer ingen, jag själv rusar iväg i vardagen, har svårt att be om hjälp och tänker att jag fixar det och det gör jag men det är inte farligt att fråga. Man kan ju inte få mer än ett nej. Men passa på, låt inget vara osagt, tiden går alldeles för fort och en vacker dag kan det vara försent. Familjen är allt, oavsett blodsband eller ej.

Energierna för veckan kan även innebära ett firande med de som har gemensamma intressen/mål. Låter spännande!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar