Fullmånehealing ikväll

Hej!

Ikväll kl.22.54 är månen som “fullast” och jag har sovit som en skrutt inatt. Blir ofta så påverkad av dessa faser, hur mår du av dom?

Denna fullmåne har bra energi för att fullfölja planer, problemlösningar och att bjuda in och välkomna förändringar. Så när du går och lägger dig ikväll, fokusera på vad du vill förändra och vilka projekt du vill fullfölja.

Jag erbjuder fullmånehealing ikväll och börjar skicka vid kl.21ish. Ikväll fokuserar jag på solarplexuschakrat. Det står för självkänsla, karriären, att bryta sig loss ifrån gruppen och gå sin egna väg, mod och kraft.

Anmälningen till fullmånehealingen sker via swish till 123 359 32 58, 150kr. Skriv din mejladress så jag kan skicka ett kvitto (som kommer mycket senare). Jag skickar healingen på distans och du behöver inte göra någonting alls utan jag kopplar upp mig på ditt solarplexus och din energi för att rensa bort ev. blockeringar och sen fyller på med ny härlig energi!

Vi ses i etern ikväll, varmt välkommen!

Kram Madde <3

Lämna ett svar