Veckans energier -kärlek

God kväll!

Veckans energierinnehåller kärlek! Lite skillnad ifrån veckans som har varit, den har verkligen varit stökig!

Oktober sägs fortsätta vara stökig men då får vi hitta godbitarna och här kommer en; kärleken!

Om du är singel kan det dyka upp en ny kärlek, eller en gammal kan komma tillbaka fast i ny tappning och med ny energi. Om du har en partner så förstärks känslorna er emellan och ni får en förståelse för varandra på ett djupare plan. Du kan bli uppvaktad men även du kanske ska uppvakta? Glöm inte bort kärleken till dig själv, vad behöver du för att du ska må bra? Det kan handla om allt ifrån en massage till ett uppbrott. Känn in och känn av. Agera i kärlekens tecken och frekvenser, var lika snäll mot dig själv som du är mot alla andra.

Kärleken kräver ärlighet, tillit och respekt, finns inte det så är det inte mycket till kärlek tyvärr. Man behöver fundera på hur man känner för någon och hur den får en att må? Att alltid se det goda i människor är en fantastisk egenskap men lätt att bli utnyttjad och ge dom en chans till, en till och en till. Och sen är oroskarusellen igång – varför duger inte jag, vad är det som gör att andra är mycket mer värda att lägga energi på än mig, vem har hon/han kontakt med nu, varför berättas det inte om mig; partnern, till andra etc. Sätt gränser och inse ditt värde. Love yourself first. Just nu så är det många som går igenom detta, det kommer en dag då det börjar att kännas bättre igen. Ha tålamod och ge kärlek till dig själv!

Gör gärna hjärtmeditationer denna vecka. Det finns hjärtöppnare på YouTube och kärleksfrekvenser (t.ex 528 Hz) att lyssna på. Googla runt!

Ha en härlig och kärleksfull vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar