Husrensning av andar hos Marita

Här har vi Zimba, en söt och snäll kille i sina bästa år. Han älskar att vara med oss när vi dricker kaffe och smakar gärna på kakan när vi fikar.

När vi rensade hemmet ifrån energier, andar, så hade han koll på anden hela tiden. Djuren ser andarna och reagerar ofta med att följa dom med blicken, ibland stanna tvärt och springa iväg, backa, morra/skälla/väsa eller t o m leka med en osynlig kamrat.

En del husdjur vill gärna vara med i ögonblicket när anden förs in i ljuset, där den hör hemma. Djuren hjälper till på sitt egna vis! När det är klart brukar den fyrfota medhjälparen gå och lägga sig, trött och nöjd efter jobbet😄

Här sitter han och spejar på den ande vi tar bort.
Foto: Marita

Har ditt djur reagerat på nåt särskilt sätt? Berätta gärna!

Ha en fin kväll!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar