Bakom kulisserna

Många har undrat hur jag gör när jag har lymfyoga via zoom. Så här ser det ut😜. Bokföringspärmen stöttar upp datorn, dammsugaren i bakgrunden användes innan sändning och mina ursköna tofflor ligger avsparkade bredvid stolen.

Äpplen ligger på bänken och väntar på att bli äppelpaj och det är lite sladdar till lampor så det blir ett bra ljus på yogan. Filten ligger på golvet efter yogan och jag glömde stänga ner lite jobb på datorn innan sändningen. Lite rörigt men allt löser sig, det är min filosofi! Allt är nu iordningställt efter yogan, det är bara äpplena att ta hand om. De får bli en knäckig paj imorrn😋

Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Madde♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s