Veckans energier -action & fokus

Hej!

Energierna för veckan innehåller action så behåll fokuset och stressa inte.

Fokusera på kommunikation, både till dig själv och andra. Vad vill du framföra? Vad vill du innerst inne? Hur mycket tid/energi är du villig att lägga ner på projektet , ditt mål eller det det gäller?

När du har bestämt dig så satsa på ditt val! Det kommer att ge dig tillfredsställelse och glädje. Är du osäker/rädd/frustrerad så tänk igenom och känn in, vad är det som gör dig tveksam? Ibland är hinder till för att övervinnas och ibland är dom till för att man ska byta väg. Hur vet man vilket? Återigen, känn in och känn av. Övning ger färdighet.

Du kan behöva göra en plan under den här tiden, en strategi över hur, var och kanske t o m när. Den här perioden kräver en del planering, mod och jävlar anamma, problemlösning och lite attityd. Det kommer även behövas tålamod – usch det ordet har jag svårt för 😉

Önskar er en kul, intensiv, actionfylld vecka med fokus på hur du vill ha det och vad som är bäst för dig!

Kram Madde <3

Lämna ett svar