Veckans energier – ny början

Go´kväll!

Veckans energier innehåller en ny början; kanske av ett projekt, eller ska du ut och resa, söka nytt jobb, flytta etc?

Veckans energier gör att det känns lite lättare att ta tag i det där som man har gått och funderat på. Det är en ypperlig tid att föda fram sina idéer och dra igång dom. Så känn ingen press men sätt fart ;). Det är en bra vecka att ta beslut, stora som små. Livet känns som om det kommer att flyta på trots mycket på gång. Om du är på en resa så kommer du att få ny energi och insikter om hur du vill leva ditt liv, spännande!

Sen har vi fullmånen på tisdag och där får vi extra hjälp av månens kraft att släppa på gammalt skräp och fylla på med ny härlig energi. Se mitt blogginlägg om Fullmånehealingen.

Kortet står även för att man kan bli gravid eller att det är en liten baby på gång. Mysigt!

Oavsett vad din nya positiva början för med sig så fira! Jag tror på att fira i förskott, under tiden och när det är klappat och klart, för då sätter man in positiva intentioner och känslor i projektet.

Fira på och ha en fantastisk vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar