Fullmånehealing 14juni

Hej!

På tisdag är det fullmåne igen och supermåne! Supermåne innebär att månen når sin punkt på omloppsbanan, som är närmast jorden. Månens omloppsbana har ingen perfekt cirkel så avståndet till vår jord varierar och nu på tisdag så är månen oss det närmaste som går. För vissa innebär det mindre energi, en del får värk. Sömnlöshet drabbar många. Oro kan också förekomma.

När det är fullmåne så passa på att släppa på negativa upplevelser/relationer, förlåta (sig själv eller andra) och känna tacksamhet. När du förlåter så gör du det för din skull, så att det inte påverkar dig längre. Det betyder inte att den andra har rätt eller har gjort rätt men den enda du kan påverka är dig själv. Du kan även skriva ner att du förlåter dig själv eller någon annan och bränner sen det pappret som en ceremoni. Askan kan du sprida i ett vattendrag om du har det i närheten. När du bränner upp det så känn hur det negativa lämnar din kropp och tacka för att det sker och be att få in ny härlig energi.

Du kan även göra en tacksamhetslista där du skriver ner allt du är tacksam över. Bränn den och känn tacksamheten i hela din kropp! Även här kan du sen sprida askan i ett vattendrag. Jag har inte alltid spridit askan efter några ceremonier, i ett vattendrag, och det har gått bra ändå.

På tisdag kväll efter kl.21, så skickar jag healing för att hjälpa till att lösa upp gammalt skräp och fyller på med ny härlig energi och balanserar upp kroppen. Vill du ta emot healingen så anmäler du dig med att betala in 150kr via swish till 123 359 32 58. Skriv fullmåne och din mejladress så kan jag skicka dig ett kvitto senare. Du behöver inte göra någonting, bara ta emot på kvällen.

Ha en fortsatt fin helg!

Kram Madde <3

Lämna ett svar