Veckans energier – unika du

Hej!

Veckans energier påminner oss om att följa vårt hjärta, lyssna på vår magkänsla och tillåta oss att få vara vårt unika jag.

Draken står för att våga säga ifrån, stå upp för sig själv och att inte ta åt sig. Veckan kan komma att innebära mycket känslor i omlopp, t.ex. ilska, rädsla, smärta, sorg, tårar, uppgivenhet m.m. Förhoppningsvis så känner du mer istället av glädje, energi, kärlek, tacksamhet, förnöjsamhet m.m.

Kortet påminner oss om att om vi inte följer vår livsväg så är risken att vi inte mår riktigt bra. Vi kan känna oss missnöjda och ständigt söka efter något nytt, på ett jobbigt sätt. När man går in mer och mer på sin livsväg så tillåter man sitt unika jag att få mer utrymme. Om man ständigt gör som alla andra säger till en så tillåter man inte sin själ att få blomma ut, fruktansvärt! Been there, done that och det lär aldrig hända igen.

Ibland är det inte så lätt att veta vad man vill göra längs sin livsväg och då kan man titta på det numerologiskt. Det är så spännande! Där kan man se vad man kan lägga till i livet (eller dra ner på) för att må bra/bättre.

Kortet står även för att en läkning sker inom oss, kroppsligt och/eller själsligt. Det gillar vi!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

.

Lämna ett svar