Veckans energier – flöde

Hej!

Veckans energier handlar om flöde. Känner du att du har en begränsning/blockering någonstans? Det kan vara i energin, relationer, ekonomin, stagnation i nån kroppsdel, jobbmässigt m.m

Under den här veckan så bör det bli ett lättare flöde, energierna pekar på att det är något som har släppts/lösgjorts/läkts/påbörjat läkning så att flödet börjar komma igång igen. Det kan även innebära att du har tagit ett beslut av något slag. Så fort man beslutar sig så ändras ens vibration och man släpper på det som man gått och grunnat på och det nya har då lättare att komma till en.

Vad vill och behöver du ha mer flöde i? När du går och lägger dig ikväll så vill jag att du berättar det för universum/guider/änglar/släktingar som är på andra sidan. Berätta och beskriv det du vill ha flöde i och tacka för att dom lyssnar på dig och hjälper dig.

Är du redan i flödet så grattis! Det kommer att öka, kul!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar