Veckans energier – förändringarnas tid.

Hej!

Hoppas att påsken har varit bra och att ni har kunnat njuta av vädret!

Veckans energier innebär att det är förändringar på gång. Förändringar som kan vara nödvändiga, som kan vara att man behöver skrapa mod för att genomföra dom, förändringar som läker depression och energitapp, förändra sitt sätt att vara t ex att börja att säga ifrån/stå upp för sig själv/älska sig själv m.m.

Under den här tiden så är det fördelaktigt att flytta, skapa nya vanor, ta tag i det där som du har drömt om, arbeta på blockeringar, börja studier/nytt jobb etc.

En förändring kan vara smärtsam, stressig och förvirrande. Vilket är helt normalt att känna så. Kom även ihåg att även den positiva förändringen kan vara stressande, men ta det easy – allt löser sig.

Har du förändringar inom det ekonomiska så kommer det att ordna sig bättre än vad du har tänkt dig. Är det förändringar inom kärleken så gör inga hastiga beslut – även här sker en läkning. Är det förändringar inom ditt jobb eller boende? Byt! Letar du kärlek just nu? Hoppa ut i dejtingdjungeln! Har du funderat på att rensa hemma? Gör’t!

Förändringar kan vara tuffa, uppslitande och hjärtskärande och jag skickar er alla energi om ni skulle råka gå igenom en sån tid nu. Förändringar kan även vara positiva, glada och spännande och jag hoppas att det är där vi alla är just nu. Själv genomför jag en flytt, stressigt och tufft men det blir bra till slut. Och det blir bra tack vare den fantastiska hjälpen jag har fått. Oavsett om det är en jobbigt/hjärtskärande förändring eller en rolig sådan så är hjälpen/stödet ovärderligt.

Som ni ser så är det förändringens vindar som blåser nu och det gäller även förändringar inombords, var extra kärleksfulla mot er själva! Precis lika kärleksfulla som ni är mot alla andra (men man prioriterar inte sig själv.)♥️

Ha en fin vecka!

Kram♥️

Lämna ett svar