Veckans energier – det oväntade.

Go´kväll!

Veckans energier blir lite eftersatt nu när jag jobbar så mycket men ska försöka att hålla mig till att lägga ut dom på måndagar.

Energierna för veckan innehåller överraskningar. Spännande! För hur vi än planerar så dyker allt som oftast något oväntat upp. Det kan vara oväntat besök, oväntade känslor i samband med något, oväntade besked (som leder till en positiv utgång), tvärvändning i åsikter, oväntade förslag, oväntade beslut som måste tas etc.

Vissa älskar överraskningar och andra inte. Vissa överraskningar leder till förändringar. Vissa älskar förändringar, andra inte. Här gäller det att lita på livsprocessen, ha tillit till att du går på din livsväg och att du når dit du vill. Återigen – jätteviktigt med tillit! Den kan ruskas om lite nu under den här perioden, det blir som om vi testas lite. Astråkigt tycker jag, men det löser sig.

År det oväntade tufft att ta tag i, var inte orolig – det kommer att lösa sig bra. Är det oväntade en positiv överraskning så bara rid på vågen och häng med.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar