Lymfyoga online söndag via Zoom, kl.19-20.30

OBS! TILLFÄLLIGT NY TID! Yogan kostar 180kr (kommer inte in i FB för att skriva i priset) och anmälan till mig krävs! Det räcker ej att fylla i att man kommer för du behöver en länk till eventet. Se mer info längre ner.

Vår kropp innehåller massor av riskornsstora lymfnoder som ska rensa ur skräp ut ur vår kropp. När inte lymfsystemet orkar jobba så samlar vi på oss bla vätska och slaggprodukter vilket leder till att vi svullnar, får återkommande förkylningar, känner oss slemmiga i halsen, får små kulor under huden, åderbråck, ankelsvullnad, celluliter m.m
Så för att dra igång systemet så är lymfyogan underbar! Den är mjuk och lugn.

Alla är välkomna. Nybörjare som erfarna yogisar. (Ej för gravida, det är så mycket magvridningar). Under 90 minuter så jobbar vi på ditt lymfsystem i mjuk och lugn takt.
Med vridningar och andning. Ha filt, vatten och en yogamatta redo inför kvällen. Ibland kan det vara bra att ha stöd för kroppen under passet, har du ej bolster eller blocks så fungerar det bra med kuddar och filtar också. Men det är inget måste, du gör yogan efter din kropps förmåga. Jätteviktigt att känna in och att inte pressa kroppen. Det får absolut inte göra ont!
Vi avslutar passet med en avslappning.

Anmälan sker till mig Madde på 070-639 73 74 och vi kör ett 90 minuters pass och det kostar 180kr.

Vid betalning får du en länk till eventet och en kod så du kan logga gärna innan kl.16.
När du har fått länken så checka in i zoom och bekanta dig där i någon minut.
Jag kan hjälpa dig innan men hinner inte det från 15.30 på söndagen.

Betalning sker till swish (till 070-639 73 74, skriv gärna yoga) eller BG. Sista anmälningsdagen är söndag 20 mars kl.14.

Läs mer om lymfyogan på min hemsida
https://madelenewidell.com/lymfyoga/

Varmt välkommen!
Madde<3

Lämna ett svar