Veckans energier – läkning av hjärtat

Hej! Veckans energier är rejält försenade pga att jag har jobbat väldigt mycket men här kommer dom!

Kortet står för att man har modet att gå igenom det som har varit för att läka sitt hjärta.

Se ditt hjärta glöda av ett varmt och mjukt vibrerande ljus, som både rensar ditt hjärtchakra och fyller på med ny fräsch energi. Sen behöver man även gå in i minnen/känslor för att lösa upp det som håller en fast i sitt mönster/beteende.

Du är av naturen och ifrån födelsen, stark och modig. Det är livets upplevelser som har gjort att man har ett eller flera sår i hjärtat. Läk dom så du kan vara du fullt ut. Glad, lätt, fri, unik eller det du längtar efter.

Sluta ge energi till rädslan, den håller oss tillbaka. Se dig själv i ett skyddande ljus och ta dina steg framåt till det du vill ha. Lyssna på din intuition. Sluta även att ge din energi till andra. Gör det som känns rätt för dig. Släpp på negativa energiband, be Ärkeängeln Mikael om hjälp med det. Be han kapa banden till det negativa.

Den här tiden är till för att ta de kanske stapplande stegen, men modiga stegen, framåt. Som vi säger; känn rädsla men våga ändå😉

Digitalis, som blomman heter på svenska, är en kraftfull hjärtmedicin. Den är inget man äter på eget bevåg, den är rätt dödlig, har ett så kallat smalt terapeutiskt fönster. Dvs skillnaden mellan överdos och läkande dos är liten.

Digitalisens effekt upptäcktes i England av en kvinna som hade inneboende, och hon kokade te på bladen och blev förvånad över hur pigga dom äldre blev. Och på den vägen är det. Men som sagt, testa inte själva!

Ha en underbar vecka i solen och fyll ditt hjärta med energi, kärlek och glädje!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar