Veckans energier – läraktighet

Hej!

Veckans energier kör hårt med oss, det kommer en ny tid av lärande nu. Kanske påbörjade den redan förra veckan för en del.

Energierna gör att vi får upp ögonen på saker/ämnen som vi bara inte har tänkt på. Det kan vara sånt som har gjort oss frustrerade, irriterade, tappat tålamodet, fundersamma, oroliga m.m, men nu så är dimridåerna borta.

Energierna gör också så att vi uppgraderas vibrationsmässigt och då kan vi må tjyvens. Det kan vara värk, deppighet, ilska, trötthet m.m. Men det pratas ju om dessa utrensningar hela tiden. Jag blir lite lätt galen för det verkar ju aldrig ta slut😝

Igår var det en portal som skulle göra att vi rensade rent och den kommer den 21/12 igen. Har vi tur är det lugnt på julafton i alla fall😉😂

Energierna för veckan innebär även att vi kan hitta något spännande och nytt som vi vill lära oss. Vad har du tänkt på den sista tiden? Någon särskild kurs du är intresserad utav? Nu är det hög tid att ta tag i den, kul!

För en del så kan det komma en liten ministorm som gör att det rensar rent på vissa saker. Det kaoset är för att lära dig stå stadigt och lyssna in och förstå det subtila budskapet som våra guider och änglar kommer med. Stillar du dig ej så hör du dom inte heller. Och var inte orolig, stormen blir inte stor – det känns mer som en blåst som kommer för att röra upp så att det blir bra.

Meditation, yoga, kontemplation, kristaller, änglakort, naturen är suveräna verktyg för denna vecka. Gå inåt och känn in – vad vill jag lära mig just nu?

Och du som har fått upp ögonen för just den där känslan/grejen som påverkat dig ett tag – hur vill du gå framåt med den saken? Hur vill du att den ska påverka dig? Vilket syfte har den eller vilket syfte har du för din skull? Kom ihåg – vi lever bara en gång (i taget i alla fall😉😅) så se till att göra det bästa för DIG♥️

Ja vad säger man – återigen en spännande vecka!😆

Ha en fantastisk vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar