Veckans energier – en ny början

Go´kväll!

Veckans energier drar igång med ny början, av olika slag känns det som. Det kan vara ett nytt sätt att leva/jobba, det kan vara idéer och inspiration, byta jobb, flytt på g, nya investeringar etc.

I och med dessa energier så kom ihåg – det du fokuserar på växer! Oavsett om det är positivt eller negativt. Ja, ni vet ju att jag brukar prata om detta med fokus och kommer förmodligen inte att sluta med det heller ; )

Även om det är ny början på gång så kommer du att behöva lägga lite energi och känsla in i denna transformation. Det kan vara att du behöver stå på dig, släppa på något gammalt som inte längre gynnar dig (känsla, beteende, mönster) eller ta tag i din dröm! Fråga dig själv vad du behöver göra för att gå vidare, starta om på nytt m.m. Ifrågasätt sånt som du redan vet, vad vet vi – vi kanske hittar nya vägar bara genom det?!

Veckan som har varit har varit hemsk! Jag har fått många sms och mejl om hur arga, ledsna, frustrerade, irriterade , vilsna människor har känt sig. Även jag har varit asförbannad på ren svenska, jag som aldrig är arg. Men såhär i efterhand så hajar jag att det var en del av utrensningen för att en ny början nu kan ta vid. Jag har fått till mig att runt andra veckan i januari så börjar det lätta mer och mer, hoppas på det! För egentligen är jag sååå dålig på att säga tid eftersom det sägs att det inte finns någon tid däruppe.

Veckan som kommer innebär (även denna vecka) att ta hand om papper. Ta hand om papper som gör att en ny tid skapas. Var skärpta när ni skriver på och ordnar med papperna! Just a reminder.

Annars känns den nya början gladare och lättare även om den i början kan innebära en sorg och förvirring. Men allt är precis som det ska – ett fruktansvärt uttryck enl mig, beror nog på att jag har ont om tålamod 🙂

Ha en fin och härlig vintervecka och sköt om er!

Kram Madde

Lämna ett svar