Veckans energier – säg ja till livet!

Go’kväll!

Veckans energier innebär att se över livet, har du balans eller obalans? Kämpar du hela tiden och lägger ner mycket energi i något område i livet? Eller kanske går in med för mycket energi och försöker hjälpa fast den inte vill lyssna eller ha hjälp/lägger ner för mycket tid i något område under dagen? Kanske med någon relation, jobbet, sociala medier, negativa tankar, oro, rädsla etc

Eller har du låg självkänsla, är du en empatisk person som kan vränga sig ut och in för någon annans skull och inte få ens ett tack tillbaka? Känns det rörigt i tankarna och har svårt att besluta dig? Fråga dig själv – vad mår jag bäst av?

Försök att ta en dag i taget, försök att dansa med livet. Livet händer och vad vi gör utav det påverkar oss massor! Självklart mår vi dåligt när vi möter tuffa motgångar och det är svårt att se något positivt då. Men försök att hämta energi ifrån något litet i vardagen då, kanske ett härligt sms ifrån nån god vän eller njut av en blomma eller se fram emot den där fikan som kommer längre fram. Ju mer du försöker få balans ju mer ork och energi har du att möta eventuella motgångar. Men återigen – det är inte lätt. Vi är inte mer än människor.

Påminn dig även om att du kan inte påverka en annan människa om den inte vill ha hjälp. Vi har alla eget ansvar över våra liv, du kan inte ansvara för någon annans utveckling. Vill den ej så vill den ej. Eller så kanske du försöker få någon att förstå dig, återigen vill den ej förstå så är det så. Fråga dig själv hur mycket är du villig att försöka om och om igen? Är det värt att förlora energin när den andra inte bryr sig?

Likadant med rädsla, oro och andra negativa känslor. Varför gå och oroa sig för något som kanske inte kommer att hända? Slösa inte energi på något som troligtvis inte kommer att ske. Och om det sker, ta det då. Lev livet och njut! Det är svårt att göra det om man ständigt går och inväntar stormen. Men kom ihåg att det du fokuserar på växer, oavsett om det är negativt eller positivt. Förväntar du dig nåt positivt? Bra! Fira det och slår det in så fira igen, då har du haft kul en extra gång. Jag må vara lite tokig men idag orkar jag inte oroa mig, vara rädd eller kämpa. Det ska vara lätt och smidigt och roligt! Sen har vi alla olika dagar, allt är beroende på vilken dagsform man vaknar i. Varje kväll jag går och lägger mig så brukar jag sätta intentionen att morgondagen är glad, lätt, rolig, fylld av härlig energi och att jag har sovit gott och har fått en underbar återhämtning under natten. Du kan även skriva ner vad du är tacksam över innan du somnar. Man somnar med dessa goa energier och kroppen läker!

Det bidde långt idag men ack så viktigt! Fira livet i både det stora och lilla och njut!🥳🤩

Ha en härlig vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar