Veckans energier- a new earth.

Hej!

Kortet för veckan står för en ny jord. Vi går igenom märkliga tider, där polarisering och starka åsikter finns. Det är tufft för oss som är känsliga, att känna in och känna av det som pågår runtomkring. Det är även tufft att känna av Moder Jords transformation, som också sätter sig i oss alla.

En del känner bl.a av den hemska tröttheten, en del får grym värk, några har humörsvängningar och de som är okänsliga blir bara kallare och hårdare. Det är som om vi känsliga känner av Moder Jords växtvärk. Och när får vi vila? Jag tror och hoppas att det lugnar ner sig med transformationen runt jul/nyår. Så att vi går in i 2022, fasligt trötta men med en lättare känsla inombords.

Kortet står för att inte ge upp, vi är sååå nära målet nu! Tappa inte hoppet och ha kvar ditt fokus och disciplin över ditt mål. Take some action, visualisera, affirmera, se framåt och ha tillit. Det är väl det svåraste just nu. Men kom ihåg att det kan krävas kaos innan det kan bli som det ska. Ljuset segrar, det positiva segrar, kärleken segrar. Det är vad jag tror på och det har lyckats förr så varför inte nu?!

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar