Många nyheter kommer i vår✨

Hej!

I vår händer det lite grejer!😇

✨Jag startar en ny grupp med den Mediala utvecklingskursen del 1 och det kommer strax nya datum både för den och för er som redan går den.

✨Det blir även en healinkurs där vi går igenom olika organ, dess betydelse och vilka känslor som vi lagrar i dom. Men lägger även till vissa muskler, för vi samlar även känslor däri. Särskilt i bindväven. Kursen är baserad på mina upplevelser och info ifrån andevärlden, samlat under snart 10 år som egen företagare. Den startar 15-16 januari. Evenemang kommer på FB och tydligare info om den kommer här på hemsidan under ”Kurser och evenemang”.

✨Gunilla och jag har roliga och spännande nyheter på gång, uppdatering kommer!

✨Mer information om kurserna och nya upptåg kommer längre fram. Ha en underbar måndag!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar