Veckans energier – intuition/magkänsla

Hej!

Veckans energier handlar om att lita på sin magkänsla. Att inte säga ja eller nej för fort utan att känna in; vad vill jag, har jag ork och energi till detta, känner jag mig utnyttjad i situationen, får jag tillbaka något nån gång (respons i handling, ord, känslor, samtal etc) m.m. Om inte, är det något att ha då? Om det bara ska vara på den andras villkor?

Så använd magkänslan/intuitionen att svara an/känna vad DU VILL göra. Hur du vill ha det. Det är dags att tänka på din energi mer. Det betyder inte att du blir ego och inte längre är ödmjuk utan att du tar hand om dig själv på ett annat sätt än du har gjort innan. Ju mer du lyssnar på hjärtat/magkänslan ju mer ork och energi får du.

Kom även ihåg att du behöver inte stå till svars/förklara något när du gör ett aktivt val – det är ingen som har med det att göra. Lita på dina egna observationer, ta in det och agera efter din ork, energi och sanning. Värdesätt dig!

Ha en fin vecka!

Kram Madde<3

Lämna ett svar