Veckans energier – balans

Hej!

Veckans energier påminner oss om att hålla oss centrerade, i balans. Det är lätt att man blir manipulerad, hänryckt, påverkad av allt som sker omkring oss nuförtiden. Det är riktigt oroliga tider. Och samtidigt är det utmärkta tider för att ta reda på vilka vi är i djupet av oss själva, vad vi vill med vårt liv och vad vi accepterar. Det är då vår kära magkänsla kommer in. Lyssnar vi på den? Litar vi på den eller får hjärnan ta över? Ett samspel med magkänslan, hjärtat och hjärnan (lite iaf) är bra men låt hjärtat och magkänslan styra, det leder oss framåt på vår livsväg. Men det är min sanning,

Min andra sanning är också det att det är väldigt lätt att bli uppskrämd/manipulerad via sociala medier. En del är oroliga för att inte komma med i 5D – släpp det. Vi utvecklas hela tiden OM vi vill utvecklas. Vi kommer alla dit vi ska, det tar bara olika tid. Och så ifrågasätter jag hur många dimensioner finns det egentligen? Och varför är det bara 5D som gäller nu? Jag är övertygad om att vi alla är i olika dimensioner beroende på vilket mående vi har. När jag är i meditation så kanske jag är i den 7e och när jag är låg kanske jag har halkat ner flera trappsteg, vad vet jag? Japp, jag är andlig men rätt kritisk ibland. Och jag behöver inte ha rätt.

Sen kommer jag till ett ämne som kanske kommer att uppröra en del men det finns många därute som erbjuder healing och tarotläggningar både gratis och tar betalt för det (både lite och sen hur mycket som helst). Det är toppen men är alla i balans? Vilken/vems energi får du på dig, får du in i dig? Har dom arbetat igenom sina trauman ang uppväxt, relationer, pengar etc – om inte så är risken att dom för över deras åsikter, energier just ang vissa ämnen. Jag säger inte att jag är den bästa eller att ni ska ta mig, för det finns så många underbara ljusarbetare därute som hjälper till men känn in i magkänslan vem/vilken/vad som passar dig. Såååå jätteviktigt! Så känn in när du har fått healing eller en läggning, hur känns det i kroppen? Jag är väldigt kinkig med vem som får röra mig och vem som får komma in i mina energier, i min balans.

För att hålla dig centrerad och balanserad så gör det som ger dig lugn och energi – yoga, meditation, naturpromenader, var kreativ, umgås med likasinnade – ja du vet vad du mår bra utav. Du kan även använda dig av solens magiska ljus, föreställ dig en solstråle som går rakt ner i din hjässa, i ditt kronchakra. låt solstrålen fylla hela din kropp med det renande, läkande ljuset. Det ger energi som tusan! Öva!

Ha en fin vecka!

Kram Madde

2 kommentarer

  1. I believe that many people do not realize the importance of the sun and we should spend at least half an hour a day to get the sunlight on us. The sun is vital and often there is no energy if we are too closed at home. Serenity and peace to you 🌼🌸🌹🌺💐

Lämna ett svar