Veckans energier

Hej!

Veckans energier påminner oss om att vår kärlek och åtaganden håller sig starka, trots allt det stökiga som sker i världen just nu.

Detta kaos skapar osämja, avstånd, skräck m.m och det skapar en förändring för oss alla. Man kanske tappar ork och energi, man kanske får extra kämparvilja för det man tror på, man kanske drar sig undan och vill vara för sig själv, har mycket tankar etc

Energierna för veckan påminner oss om att fortsätta (på nåt sätt) att göra det vi älskar och som ger oss energi. Ju mer du är i kärlekens energi ju mer kommer du att dra till dig det, manifestera det.

Skriv ner vad du älskar att göra/vem du älskar och hur du skulle vilja ha det. Glöm inte bort att vara lojal och kärleksfull mot dig själv, superviktigt!

Ha en fin vecka!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar