Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier påminner oss om att vi är gamla själar som har inkarnerats många gånger om. Att vara en gammal själ i dessa tider är tufft. För vissa så är det tuffa utrensningar i form av berg och dalbana i energin – ena stunden pigg och nästa trött, nedstämdhet, behov av att gå på toa ofta, huvudvärk, illamående som går upp och ner, värk, relationer som försvinner m.m.

De här utrensningarna kan vara jobbiga att gå igenom men de hjälper till att ta fram din ursprungssjäl. Den vi har gömt undan i flera liv med lager av händelser, trauman etc. Det är som den berömda löken, lager på lager ska skalas bort.

Pga att vi är gamla själar så har vi också en kraft, styrka att klara av det här tuffa. Vi är även många som kan känna sig ensamma, ibland älskar man ensamheten och ibland vill man känna tillhörighet.

Jaguaren kommer när det är förändringar på gång i ens liv, när det sker expansion och när man ska utforska något. Var i faserna står du just nu? Tveka inte att ta chansen att göra en förändring. Allt ska naturligtvis kännas bra i magkänslan, så länge den inte styrs av rädslan. Känn in och känn av.

Ha en fin transformationsvecka!

Kramar Madde <3

Lämna ett svar