Veckans energier

Hej!

Veckans energier kommer lite sent tyvärr men innehåller härliga budskap!

Ditt andliga och mediala seende och inkännande öppnar upp sig ännu mer och du har lättare att få kontakt med den andliga sfären. Din magkänsla förstärks!

Det är inte din fantasi, det är budskap och info som du får till dig via dina guider. Så den här veckan så får du jobba på tilliten till att du kan, ser, upplever, hör, får budskap ifrån det andliga. Om du tvekar dvs.

Att öppna upp sig inför det andliga gör man via yoga, meditation, gå kurser, göra olika behandlingar, läsa böcker, vara i naturen m.m

Som jag alltid säger; prata med dina guider och berätta för dom om dina önskningar, mål och be om hjälpen att ta dig dit. Se tecken dom skickar längs vägen, ta vara på idéerna som dom skickar till dig och ha tillit till att det blir bra.

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar