Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är samarbete.

Myrorna påminner oss om att för att bygga en dröm så kan man behöva hjälp på vägen av någon eller några. Att samarbeta med flera mot ett gemensamt mål. Skapa ett team där man kan känna en samhörighet och ofta har teamet olika kunskaper/erfarenheter som kompletterar varandra.

Men vi får inte glömma bort samarbetet med oss själva! Lyssnar vi på magkänslan, går vi efter den? Vad behöver vi göra för att förstärka den? Be dina guider om vägledning, du har support av dom 24/7. Jag brukar prata högt med dom men är jag t.ex. i Ica-kön så har jag en tyst kommunikation. Vill ju inte få andra att tro att jag är helt knasig😂 . Jag pratar ständigt med mina guider och släktingar på andra sidan.

Kortet påminner oss också om att våga be om hjälp. Vi kan inte göra allt själva och vi kan inte kunna allt. Energierna står även för att du kanske kommer att få frågan om att hjälpa och stötta någon i veckan.

Ha en härlig vecka!

Kram Madde❤️

Lämna ett svar