Veckans energier

Go´kväll!

Energierna för veckan är styrka/uthållighet.

I dessa tider behöver vi vår inre styrka mer än någonsin och jag upplever att många av oss är trötta, väldigt trötta och har varit det en längre tid. Kortet kommer för att påminna oss om att vi har styrkan kvar i oss och oavsett vilken situation som pågår just nu så har du styrkan att rida ut kaoset/stöket/stormen.

Energierna i veckan kan sätta vårt tålamod på prov, vi kan bli frustrerade och tycka att saker och ting går sakta. Men en allmän betydelse av kortet är att det symboliserar energi, kraft, mod, uthållighet, framgång.

Så vad vill du fokusera på? Något som du vill släppa på eller är det något som du vill förstärka? Vad önskar du dig mest av allt just nu? Fokus på det och tänk på tålamodet, vet att du har styrkan inombords och uthålligheten. Framgång kommer!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar