Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan är ifrån Isbjörnen.

Isbjörnens budskap är att dom utmaningar som du har nu/precis har varit igenom gör dig starkare och ger dig mer skinn på näsan. Nu är det tid för att säga sin sanning och du har kraft och ork att stå upp mot förtryckare etc.

Isbjörnen stöder oss i vårt andliga växande och hjälper oss med att känna oss trygga i oss själva. Den kommer även med tålamod och uthållighet. Den älskar dagdrömmeri och att vila. Denna vecka behövs det mycket vila så passa på att dagdröm!

Dom hjälper oss gärna andligt så be om hjälp i din situation och prata direkt till isbjörnen. Första gången jag bad så till ett kraftdjur kände jag mig ganska så knäpp och urbota löjlig. Men tänkte att vem vill dö nyfiken? Funkar det så funkar det! Så jag gjorde det och det funkade! Då var det en mindre grej jag behövde hjälp med men nog så viktig för mig.

Om du känner en svalare luft runt dig när du pratar med isbjörnen så var inte rädd, det är bara energier ifrån den. Känner du inget så spelar det ingen roll, hjälper kommer ändå.

Drick gärna ett glas vatten när du har läst detta, skickar med massor av energi med veckans budskap.

Ha en fin vecka!

Kram Madde

Lämna ett svar