Veckans energier

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en fin sommar! Nu är semestern slut för denna gången och måndagen har dragit igång med buller och bång.

Energierna för veckan är att ge sig hän. Vad brinner du för? Vad ger dig energi? Vad är det du vill framföra, kanske till andra? Så länge ditt hjärta brinner/drivs av kärlek så hittar din företagsamhet vägar fram till ditt mål. Du kanske förlorar någon relation på vägen men du får även in nya relationer som tänker, andas som du.

Den väg man väljer (oavsett om det är jobb, hobby, relationer, åsikter, ta hand om sig själv/sina känslor etc) kanske inte alltid är så bekväm för andra men det är ju viktigt att följa sitt hjärta. Och hur vill du leva ditt liv? Vill du leva det för din skull eller för andras skull?

Kortet står även för att man är fast beslutsam att ta tag i saker och ting, så att det blir bra. Man känner sig peppad att ta reda på olika fakta och kanske behandlingar som hjälper en framåt. Veckans energier är efterdyningarna efter kaoskortet som kom den 4 juli. Det blir bra, det tar bara tid.

Så djupdyk i din passion/mission lite extra denna vecka. Det blir som en slags frigörelse, start på något nytt!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar