Veckans energier

Hej!

Veckan inleder med en dos rörighet eller t o m kaos. Låter sådär måste jag säga men kom ihåg att det behöver röras upp för att något skall läkas. Tryck inte ned det som kommer upp, det kommer att ske en läkning på alla plan.

Så nu i veckan bör man helst inte göra några stora beslut. Låt det röriga få lägga sig. Försök även att hitta lugnet i stormen. Försök även att förstå kaoset. Låter konstigt kanske men dra nytta av det. Ställ dig frågan varför, hur och hur ska jag gå vidare? Dom här energierna drar igång det som har varit stillastående ett tag och det drar även igång din kreativa sida. Du kommer att ta tag i det som du har funderat på ett tag och hitta lösningar. Du kanske även börjar att bryta gamla mönster och tankesätt.

En spännande tid trots det tuffa som pågår. Stå ut och tänk framåt! Allt kommer att lösa sig.

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar