Veckans energier

Go´kväll!

Energierna för veckan är en hälsning ifrån vättarna. Det handlar om det sårade egot och vad det kan ställa till med.

Egot är lurigt och tänker ganska fort katastroftankar såsom; han/hon vill inte ha mig/tycker inte om mig, vad gjorde jag för fel, vad sa jag, varför sa jag så, det här kommer att gå skit – jag kommer inte att klara av de, jag är för tjock, jag är för annorlunda, om jag bara gör si så gillar han/hon mig mer och allt blir bättre etc.

Låt dig inte egot lura dig till självsabbotage! Bli inte din egen värsta fiende!

När detta kortet kommer upp så kan det vara att våra skuggsidor dyker upp inom oss och då står kortet för att det är dags att vända på steken. Du är lika viktig som alla andra och återigen – man får vara precis som man är. Man får sätta gränser, man får vara stolt över sig själv, man får älska sig själv, man får gå sin egna väg, man får vara känslig etc.

Kortet innebär ett uppvaknande, ett frigörande och ett växande! Om du pratar negativt om dig själv så vänd det genast till det positiva istället. Det ger dig mer glädje, kärlek och energi. Skriv affirmationslappar, ni vet att jag älskar dom och dom är perfekta för att programmera om de negativa känslorna vi ev bär på. Rädsla är en illusion som håller oss fast och begränsar oss. Livet är till för att njutas och vi lever bara en gång – i taget enligt mig i alla fall 🙂

Välj kärlek och förlåt dig själv och andra. Det är ibland tufft men det är fantastiskt när man gör det!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

2 kommentarer

Lämna ett svar