Veckans energier

God kväll!

Veckans energier ger oss kraft, styrka, mod och uthållighet.

Vi har alla en drake inneboende i oss. Den hjälper oss gärna på vår väg, särskilt när vi har det lite tufft. Sen så får den inte alltid komma ut fullt ut för en del utav vårt ego berättar ibland för oss att vi inte kan, vågar, är smarta nog, att det inte är någon idé, vi är inte smala nog, tänk om man misslyckas etc. Vårt ego är fantastiskt duktigt på att hitta på rädslor som gör att vi begränsar oss. Egot raserar vår självkänsla och självbild och så vips så sitter vi därnere i det svarta hålet och har det svårt att ta oss upp.

Så varför använder vi inte draken som finns inombords? För rädslan tar över och den är väldigt duktig på att styra vår hjärna. Så för att ta bort rädslorna så är en omprogrammering av hjärnan att föredra. Du kan göra det via affirmationer (flera gånger per dag), rensa bort rädslor som kanske har kommit upp i barndomen/tidigare liv via meditation eller hypnos eller göra en suggestionshypnos där man programmerar om hjärnan till ett positivare tänk (förenklat förklarat).

Vad behöver du din drake till just nu? Det är bara du som kan aktivera den hos dig själv och det gör du med tillit, mod och ibland ett jävlaranamma att du fixar detta. Och det gör du! Följ ditt hjärta som leder dig till dina svar.

Lycka till och ha en fin vecka!

Kram Madde <3

.

Lämna ett svar