Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier handlar om att känna in naturen.

Gå ut och känn in den fantastiska kraften som naturen ger oss nu i sitt växande. Bladen på träden spricker ut, vitsippor och andra härliga blommor visar upp sig och solen kommer – ibland i alla fall! Och självklart kan du känna in/av vattnet – testa!

Fråga ett träd om du får lägga handen på stammen och känn hur det rusar av energi och sav i stammen. Fråga även trädet om du kan få lite energi utav den. Ha en medveten känsla i kroppen både innan du frågar och efter att du har fått energin så kan du känna skillnaden före och efter. Tacka sen för energin.

Du kan även sätta dig på en stubbe/sten och bara andas in naturen. Känn dofterna, hör fåglarna, känn vindens bris på din hy. Vad får du till dig för budskap, bilder eller känslor när du sitter där och insuper naturens energier? Känner du av naturens väsen? Vad upplever du i ditt inre sinne? Visste du att när du ska kissa ute i skogen så måste du fråga om lov innan du kissar, så du inte kissar på någons hem eller på något naturväsen. Hur vet du vad svaret blir? Det känner du inombords.

Är du vid havet eller sjön så kan du be om att vattnet ska börja röra på sig lite extra. Kanske börjar vågorna att röra på sig snabbare och mer kraftfullt.

Naturen vill oss bara väl, den vill ge oss avslappning och energi och det gör den mer än gärna så bara be om det!

Ha en härlig vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar