Veckans energier

Go´kväll!

Kortet för veckan står för att man har nått det jobbiga, tuffa, hårda, sorgsna, oroliga, bråkiga, värkfyllda, energilösa, ångestfyllda botten och att vi har kommit till en punkt där det nu får vara nog. Det är nu det vänder så håll ut. Förändringen till det bättre är på ingående och även om det tar tid att läka från olika händelser, upplevelser, trauman etc så sker det stegvis, sakta men säkert. Så keep the faith!

Under den här veckan så börjar saker och ting falla på plats, trådar löses upp, insikter kommer, aha-upplevelser infinner sig. Det sker ett frigörande av gammal negativ energi, på cellnivå. Den här gamla negativa energin som vi kan ha i våra celler kommer ifrån uppväxtåren men även ifrån tidigare liv. Visst kan den även komma ifrån vuxenlivet, allt är ju beroende på vad vi har upplevt i livet och när och hur det påverkade oss vid tillfället.

Känslor kan storma under den här tiden, håll ut! Det är även nu nya vägar/sätt att göra saker och ting dyker upp. Nya tankar och ideér, t o m nya levnadssätt är på ingående. Så även om det är tunga energier så är hoppet med och det lämnar oss aldrig!

Kortet är ett tecken på att mirakel sker och att det är på väg att inträffa men du behöver släppa på det som har varit, förlåta och gå vidare.

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar