Veckans energier

Hej!

Veckans energier kan innebära lite kaos och konflikt. Särskilt inombords. Och för en del har det redan smugit sig på i slutet av förra veckan.

Det kan vara något som sker på jobbet, i samhället, tankar som vi kan ha. Rädslor kan dyka upp, nya som gamla. Vi kan få invänta besked, genomgå prövningar/utmaningar. Om du råkar ut för något sådant så var lugn i det hela. Andas och ta in men försök att inte reagera direkt. Verkligen inte det lättaste! Ta reda på mer information om händelsen, situationen innan du skrider till verket.

Våra värderingar kan sättas på prov under denna tid. Tankar och känslor om vad du vill, hur du vill ha det för att må bra, vad du behöver för att må bra, tankar om vad som är viktigt för dig och din framtid. var inte orolig, this too shall pass.

Så oavsett vad du går igenom så kommer du att komma ut på den andra sidan, piggare, gladare, lättare inombords – men man behöver tyvärr gå igenom det jobbiga först. Allt för att rensa ut. Och det är en tuff resa, jag har gjort den både till kropp och själ. Vinsten är att du kommer på mer och mer hur du vill leva och allt det andra som kommer till, allt för att du ska må bra. Du fixar detta! Läs gärna den sista meningen en gång till, jag har laddat det med massor av energi och sug in energin i din kropp Drick gärna vatten efter att du har läst detta.

Ha en fin vecka och kompromissa ej, bara du vet vad som är bäst för dig!

Massor av kramar, Madde <3

Lämna ett svar