Veckans energier

Hej!

Veckans energier är att få uttrycka sin individualitet, att få vara precis den man är.

Jag älskar att vara den jag är, det underlättar men vägen dit har inte varit lätt och ibland så halkar jag tillbaka till gamla negativa beteenden, känslor, tankar om en själv. Ibland beror det på ens dagsform och ibland på ett möte med någon som inte alls är på samma våglängd som en annan. Jag säger inte att min våglängd är bättre än någon annans men för mig är min våglängd/frekvens perfekt! Jag mår ju bra av den. Får alla andra vara på sina våglängder/frekvenser, så får jag ju också vara på min. Så brukar jag tänka om någon tycker att jag har ett konstigt jobb😝

Det här med att alla är olika och individuella är spännande tycker jag. Det finns ju inte två snöflingor som är lika varandra men det finns människor som är otroligt lika varandra i egenskaper, tycke och smak. Man brukar ju prata om att lika attraherar lika. Och som ni vet så pratar jag mycket om att det man utstrålar drar man till sig.

Så skriv gärna ner dina unika förmågor (och fira dom!) och så skriver du ner vad du vill attrahera in i ditt liv. Är det kärlek så var klar och tydlig i egenskaperna din partner ska ha, vill du ha mer pengar – skriv ner den exakta summan du vill få in varje månad eller ha på bankkontot, vid nytt jobb så var klar och tydlig i hur du vill spendera en perfekt dag på jobbet etc.

Jämför du dig med andra? Hoppas att du kan sluta med det, för återigen – vi är alla unika med våra förmågor och varför gå och drömma om något som någon annan har/kan och slösa den tiden på det när du istället kan odla och förvalta dina egna fantastiska förmågor? Svårt att tänka så? Det avgör du. Det handlar om att stärka sig själv och programmera om sig själv. Sparka Jantelagen där bak. Under flera år hade jag en post-it- lapp på kylen där det stod “det är lätt”. Ni anar inte hur många gånger jag läste den, nästan så bläcket blev utnött 😉

Försöker du att passa in? Hoppas att du kan sluta med det också om du känner att du anpassar dig hela tiden efter andra. Det är lurigt att vara för flexibel, been there done that.

Veckans energier är kraftfulla. Under influenser av detta kort så kan det hända att man skalar av vissa saker hos sig själv (ibland sånt som man inte ens visste om) och fram kommer vårt starka, kraftfulla jag – härligt!

Ha en underbar vecka!

Kram Madde<3

Lämna ett svar