Veckans energier

Go’kväll!

Veckans energier är att andas djupt och ta det lugnt. Var här och nu i stunden. Pausa i vardagen. Läs gärna på om medveten andning – utöva den!

Med medveten andning så kan man förbättra och förstärka sin kropp. Vår andning påverkar oss mer än vad vi kan tänka oss! Via andningen så kan vi bl.a bli piggare, friskare och få igång lymfsystemet. (Det finns mycket att googla på youtube om andningen).

Kortet står även för att det är kärlek i luften, mysigt! Men även att du är på väg att lämna det gamla och på väg in i det nya. Sug in det nya in i varje cell, njut av livet – vi lever bara en gång (i taget i alla fall😂). Och om du har en rädsla för att bli sårad igen, öppnar du inte upp dig så kan du inte ta emot det fullt ut – det som är menat för dig. Och det vill vi inte missa!

Ha en fin vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar