Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en härlig påsk!

Veckans energier innehåller tecken. Var uppmärksam på tecken som du får. Ofta upprepas dom flera gånger så vi inte missar dom.

När jag nyligen hade kurs så upptäckte vi en fjäder på golvet. Ingen av oss hade dunjackor på oss till kursen. Sånt är häftigt! Det är ett underbart tecken att få! Dessutom gick kursen ut på att ha kontakt med änglar och ärkeänglar, ljuvligt!

Härom veckan så hade jag ytterligare en fjäder på golvet, under min massagebänk. Det tecknet var till min kund som var hos mig. Grejen är att jag hade dammsugit mitt rum kvällen innan så det finns inte en chans att fjädern hade kommit dit av någon jacka eller dyl.

Tecken behöver inte bara vara i form av fjädrar, det kan vara mynt eller att du hör något om en särskild händelse, en sång eller känslor. Håll även ögon och öron öppna, rätt som det är så säger någon de rätta orden som guidar dig längs vägen.

Andevärlden skickar tecken till dig hela tiden och testa att be om dom. Då är det även bra att ha tilliten till att du får tecken till dig. Har vi ingen tillit händer det inget. Vem vill jobba och stånga sig blodig för att nå fram till någon som inte tror? Så tillit, tålamod och uthållighet är receptet, tyvärr. Tillit har jag, tålamod är det sämre med och uthållighet – tja det varierar. Så ni hör, även jag som jobbar med detta behöver jobba mer. 😉

Sen är det ju även så att man har tålamod för olika saker i livet. När ivern sätter till och man vill ha resultat helst igår så är det lite bökigt men annars går det fint tycker jag 😉

Så summa summarum: våra guider hör oss, vägleder oss med tecken och känslor – var lyhörd och lite nördig i detta. Ja, så funkar det för mig i alla fall.

Ha en fin vecka!

Kramar Madde <3

Lämna ett svar