Veckans energier

Hej!

Energierna för veckan handlar om resor, inre som yttre.

För vissa kan det nu ske resor, då tänker jag (vilket man inte ska göra – i mitt jobb ska man känna 😉 ) bilresor. Inte sådana som sker varje dag till och från jobbet, utan resor med ett annat innehåll, fokus. Du kanske åker och besöker någon eller någon plats. Särskilt nu i dessa påsktider.

För en del handlar det om inre resor som kan ha med ens mående att göra, känn energien i dessa ord – det kommer att bli bra. Det är en tuff tid med mycket upp och ner i känslorna och återhämtningen kan ta tid men det kommer att bli bra.

Kortet är även bra för din karriär, att den resan har just påbörjats. Kortet påminner oss också om att ta sig ut ur komfortzonen, lite lätt i alla fall. Ibland behöver man det och ibland är allt precis som det ska inom den tills det är dags för en förnyelse.

Energierna kan upplevas lite spretiga denna vecka eftersom det är en rörelse, aktivitet i kortet. Bara andas och ta det lugnt, allt kommer att bli bra!

Drick ett glas vatten efter att du har läst detta, jag skickar med massor av energier via detta inlägg.

Ha en härlig påskvecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar