Veckan energier

Hej!

Veckans energier är att önska sig något.

Att något så enkelt kan vara så svårt ibland?

Så ta en funderar, vad önskar du dig i djupet av ditt hjärta? Kärlek, pengar, nytt jobb, ny bostad etc?

När jag önskar mig något så skriver jag det på en post-it lapp och skriv som om det redan har hänt. Typ ” jag är värdefull”, ” jag har det perfekta kärleksförhållandet”, ”jag älskar mitt jobb, det är stimulerande och spännande”, ”mitt perfekta jobb är…”, ”jag är rik, pengar flödar in i mitt liv fortare än vad jag hinner spendera”, ” min hälsa är på topp” etc.

Sätt post-it lappen på toaspegeln och sätt upp flera lappar i ditt hem (med samma budskap). Kanske på kylen, sängbordet etc. Där du ser dom varje dag. Då programmerar du om hjärnan och det är lättare att dra till sig det.

Lycka till!

Kram Madde ♥️

Lämna ett svar