Veckans energier

Hej!

Veckans energier påminner oss om att hålla löften, vilket vi gör till andra men hur är det med löftet vi gjort till oss själva? Hur många gånger har man inte lovat sig själv en sak men inte hållit det pga av att något annat som har kommit i vägen? Man har prioriterat bort sig själv. Inte bra.

2021 har jag lovat mig själv att det ska bli ett år med spännande utbildningar för min del, det tänker jag hålla. Sen är det lite svårt med Corona som stökar till det men allt går att lösa tänker jag. Onlinekurser, zoom-möten, kurser med mindre antal deltagare etc.

Vad har du lovat dig själv? Någon ny utbildning/kurs, minska på sockret, börja med glutenfritt, mer skogspromenader, mer att läsa böcker etc?

Något annat som jag har lovat mig läääänge nu är att rensa på papper, astråkigt men jag fattar tecknet i och med kortet. 😉 Jag ska dra igång projektet!

Ha en underbar vintervecka!

Kram Madde ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s