Veckans energier.

Hej!

Veckans energier är att starta om på nytt, gärna med ett tänka utanför boxen. Att inte göra som man alltid gör utan testa det nya, obeprövade. Du kanske upptäcker att det var ett ännu bättre sätt att tänka på/göra saker på!

Så den här veckan kan vi bli lite utmanade och triggade till nya saker. Passar mig perfekt! Jag tänkte börja med lymfyoga via zoom, vilket jag bara för någon vecka sen inte har haft en tanke på. Men bestämde mig helt igår, skitläskigt men strunt samma – nu blir det av!

Nu är det ju viktigt att när du gör den här utmaningen, att du inte gör den med jätterädsla. Det ska vara nyfiket, spännande och roligt! Visserligen kan man vara rädd när man gör nya saker och man växer så otroligt med uppgiften men om du är på väg att göra något livsomvälvande och är rädd – känn in hur och vad rädslan grundar sig i. Vad är det värsta som kan hända (och hur undviker du det) och vad är det bästa som kan hända (hur förstärker du det?).

I mitt fall är utmaningen tekniken, huvva om det krånglar under yogapasset. Så det blir 90 minuters spänning för mig i veckan 😉

När man ska gå utanför boxen så behöver det inte vara så allvarligt. Det kan handla om att påbörja en ny hobby, söka nytt jobb, flytta till en annan ort, byta kost etc. Och man behöver inte gå utanför boxen om man inte vill, så länge man är lycklig och nöjd så är det ju ett underbart koncept. Vi har alltid ett val och även när vi inte väljer så har vi ju faktiskt gjort ett val ändå.

Den här veckan känns det som om många kommer att göra ändringar i sitt arbetssätt som påverkar framtiden positivt, göra förändringar i tänkande om sig själv (vad man behöver och inte behöver), bestämmer sig för att nu får det vara nog, står upp för sig själva, börjar att ta hand om sig själva mer, någon kommer att öppna upp mer för kärleken, ta tag i den där utbildningen som har lockat så länge m.m.

Var inte orolig över att ta fel beslut, alltid lär oss det något. Min väg har varit krokig genom livet men visst har jag samlat på mig erfarenheter och kunskap – ibland har dom rackarna upprepats också, mycket onödigt kan man tycka såhär efteråt!😂

Så gör ditt val baserat på kärlek och glädje, det ska vara kul med förändring! Det går lite lättare då! Ibland är en utmaning/förändring oundviklig, så gör det bästa för dig då.

Ha en underbar vecka, kram Madde <3

Lämna ett svar