Veckans energier

Go´kväll!

Veckans energier kan signalera om tvära kast. Så tillvida att det ena dagen är allt perfekt och härligt och nästa dag så kan det kännas som om allt är skit.

Veckans energier kan gälla humöret, värken, tröttheten, jobbet, relationen, orken etc. Eller regeringen kanske gör ett beslut huxflux eller du att beslutar dig för något snabbt. Tänk till innan du gör det för den här extrema energin som kommer in kan göra att man kanske tar lite för hastiga beslut. (Jag som älskar sådana beslut, jag får väl hejda mig under denna vecka då ;))

Den här veckan testar vårt tålamod och lär oss ännumer att hantera situationer/känslor med ett lugn och ett moget övervägande. Kom ihåg; this too shall pass!

Så hetsa inte upp dig utan var cool om du stöter på något som testar dig en aning. Någon utmaning kan komma under denna energi och du klarar av den galant! Tålamod och uthållighet! Den här energin hjälper oss att bygga upp vår inre styrka och mod, så allt är inte av ondo även om det är jobbigt just nu.

Och alla tvära kast behöver inte vara av en negativ karaktär, förhoppningsvis blir det lätta tvära kast. Du kanske blir befordrad, hittar ditt drömboende, vinner på lotto eller blir vrålkär! Så jag tycker att vi satsar på positiva händelser som kanske rubbar oss ur läget lite men vi kommer tillbaka, starkare och mer målinriktade (om man vill såklart) än någonsin!

Ha en fin vecka!

Kram Madde <3

Lämna ett svar