Veckans energier

Hej!

Den här veckan gäller det att ha fokus. Ha fokus på det du vill uppnå/ha/din dröm/hur du vill må etc. Gör det du måste, oavsett hur liten verkan den uppgiften kan tyckas ha i sammanhanget – för man behöver vara aktiv även när man affirmerar. Ha även fokus inåt på både positiva och negativa känslor. Varför känner jag si? Varför mår jag så?

Ha fokus på ditt agerande. Gör du det utifrån glädje eller känns det som ett tvång? Är du rädd och känner dig utmanad eller känns det spännande med en ny erfarenhet?

Även om vi ska ha fokus på våra mål så är det bra om vi även kan vara här och nu, känna in dagen. För dom stegen man tar varje dag, som man kan tycka är små, tar oss en bit framåt längs vägen som slutligen når fram till målet. Men det gäller att inte spreta – fokus och disciplin – annars händer det inget.

Så återigen, sätt dig ner och gör din plan av ditt 2021 eller mål. Vad vill du? Hur vill du leva? Vad vill du berika dig med under detta år? Behöver du jobba med något inombords? Kan vara att både stärka en positiv känsla eller ta bort en negativ känsla. Hur vill du lägga upp din dag? Känner du att du har slutat att “leva” nu när det är Corona-tider och i så fall, hur kan du få tillbaka glädjen och energin i vardagen tills allt släpper? m.m.

Jag som är en social ensamvarg saknar att träffa vänner men jag tänkte snickra ihop nåt lite hus el.dyl till några utekatter som kommer hit. Att vara kreativ ger mig energi och tack och lov så kommer det bättre tider! Och kom ihåg – det man fokuserar på växer – oavsett om det är positivt eller negativt.

Ha en fin vecka och sköt om er!

Kram Madde <3

Lämna ett svar