Veckans energier

Hej och god fortsättning!

Veckans energier påminner oss om vårt självvärde. Vad vi tror om oss själva, vilka tankar har vi och om vi ens tror på att vi kan/klarar av att göra den där saken som vi vill.

Självkärlek är jätteviktigt och respekten till sig själv likaså.

Ibland kan vi stänga av vår kärlek till oss själva, särskilt om man har blivit sårad. Har vi varit med om trauma i barndomen så är det väldigt lätt att man stoppar in det i det undermedvetna som en ren överlevnadsstrategi. Man kanske t o m lägger in den så djupt i kroppen och det undermedvetna, så man glömmer bort händelsen men själva känslan om sig själv är skadat. Man kan sluta älska sig själv och så får man ett beteende/mönster som inte gynnar en längre.

Man kan känna som om man inte är värd något, man kanske sätter sig själv sist hela tiden, tycker inte det är någon idé att framföra sin åsikt för ingen lyssnar på en etc. Upp till kamp! Vilket inte är det lättaste. Att kämpa för sin egen skull kan vara tufft men håll ut om du är i en sådan situation.

Man kan även känna sig annorlunda och därför kan man känna sig nervärderad. Man tycker att man inte är som alla andra. Grattis till att inte vara som alla andra säger jag då!

Vi är alla unika och när jag hade känslorna av att vara annorlunda så mantrade jag ”får hon/han vara som den är så får jag också vara som jag är”. Efter ett tag så ökade jag min självkänsla och började att värdera mig själv högre. Och om det var någon som inte tyckte om mitt val av mitt jobb (det andliga) så blev jag i början sårad men sen började jag att tänka att det är deras problem, så var det ur världen!

Så ta en funderare på hur du vill ha ditt liv, din relation, ditt jobb etc. Tänk på att du är värd endast det bästa!

Ha en fin kväll!

Kram Madde♥️

2 kommentarer

Lämna ett svar