Veckans energier och en önskan till er alla om ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Veckans energier

Hej!

När jag drog veckans energier igårkväll så kom “Coming to Life” fram och jag tvekade. För jag känner inte alls att jag är på väg att vakna upp, snarare tvärtom. Trött som få. Så jag tänkte att jag drar ett nytt kort idag ur en annan änglalek och fick “New Life”!!! 😂

Det var så jag tappade hakan, det är inte ofta det händer men ibland gör även jag det! Så min tolkning är den här, att vi kommer inte undan det nya härliga – så himla bra! Båda korten står för att man vaknar till liv, saker och ting lägger sig på sin plats och det blir lättare och smidigare. Synkroniserade möten och mer energi. Och så har vi ju ett nyår alldeles runt hörnet så det blir ju också ett nytt liv. Lättare och roligare får vi hoppas, 2020 har varit hemskt för många med Coronans framfart.

Det är ju även fullmåne den 30:e, kl.04.28, så passa på att släppa på negativa saker såsom negativa tankar om sig själv, be om hjälp att släppa värken, oron, någon relation som inte gynnar en, mönster och beteenden som stökar till det för en. T.ex rädsla, skam och skuldkänslor etc.

Fullmånen är även ett perfekt tillfälle att gå in i sig själv och läka sig själv (dels genom att släppa på det gamla, negativa men även att skicka healing till sig själv). Att skicka healing till sig själv är suveränt! Man kan t.ex rikta energin till den kroppsdel som behöver lite extra omtanke och kärlek eller till sitt hjärta om det behövs läkas. Jag brukar då sitta ner och fokusera på min kroppsdel, tänka att nu skickar jag massor av kärlek och energi till mitt ben som värker idag. Man behöver inte alltid känna något utan bara ha tillit till att du har skickat in extra energi dit.

Fokus för 2021

Sen var jag tvungen att dra ett kort för vad vi ska fokusera på 2021 och då blev det kärleken, görmysigt! Så även om vi inte kan träffa våra nära och kära så kan vi skicka kärleksfulla tankar till dom. Och till oss själva såklart! Vi kan även göra kärleksfulla handlingar, ett vykort på posten till någon eller varför inte en yogastund för dig själv?!

Vill passa på att tacka för detta året och önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!

Kramar Madde ❤️

Lämna ett svar