Veckans energier

Hej!

Hoppas att ni har haft en fin andra advent! Förstår inte var tiden tar vägen, det är måndag – fredag hela tiden😂

Veckans energier är ett kort på en drake med alla regnbågens färger. Kortet står för att vara redo för hastiga vändningar. Det kan vara i humöret t.ex. från glad till ledsen, kroppsligt (värk, trötthet, pigghet), människor som ändrar åsikter/beteende etc.

Kortet står även för att om skulle det råka bli en utmaning nu i veckan (dvs trötthet, värk, deppighet) så be draken om extra energi så utmaningen löses upp fortare. Eller be dina änglar/guider.

Draken är ju även en symbol för skydd men också för förstörelse och uppbyggnad (båda genom dess eld).

Tänk dig att du har drakens skydd och be den hjälpa dig att lösa upp tuffa känslor som du kanske går igenom just nu. Sorg, orolighet, makalös trötthet, värk etc. När du har gjort det så ber du den att skicka in massor av energi till dig. Du kan använda dess eld till både att bli av med de tuffa känslorna och fylla på energin.

Antingen tänker du att du eldar upp det som är jobbigt inombords och sen fyller på energin med elden inombords. Eller så skriver du ner en lista på dina jobbiga känslor, tankar eller situationen som tynger dig och bränner upp den listan. Och så skriver du en lista på det positiva som du vill ha in i ditt liv, både känslor och situationer och så eldar du upp den också. När du har eldat upp dina affirmationslistor så tacka draken, änglarna och guiderna för hjälpen.

Vilken av drakens färger är du dragen till just nu? Titta på kortet och ta den som kommer till dig först. Den färgen behöver du lite extra just nu. Köp den i blommor, servetter eller vad du vill, bara du ser den varje dag och kan ”suga in” den i dig. Olika färger står för olika saker, t e x rött för trygghet. Goggla färgen du får upp, man kan googla på chakrafärger.

Ha en härlig vecka!

Kram Madde♥️

Lämna ett svar